Programación

L’ètica de la immortalitat

Begoña Roman i Luis Estrada

¿Podria ser que, a través de la ciència i la innovació, estiguem més a prop de la immortalitat del que mai haguéssim imaginat? Si acceptem la hipòtesi que la immortalitat és possible, ens hem de preguntar, ¿és desitjable? En aquest diàleg entre Begoña Roman i Luis Estrada, explorarem les opcions, les complexitats i els dilemes ètics que sorgeixen quan considerem la possibilitat de viure indefinidament.

Begoña Roman
Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professora de la mateixa Facultat. És membre del grup consolidat d’investigació «Aporia: Filosofia contemporània, Ètica i Política». És presidenta del Comitè d’ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. El seu àmbit d’especialització és l’ètica aplicada a entorns professionals i organizatius, àmbits en els quals imparteix docència universitària i formació en institucions.

Luis Estrada
Neurofisiòleg clínic per la Universitat de Barcelona i enginyer tècnic en telecomunicacions per la Escuela Universitaria de Ingeniería Técnica de Telecomunicaciones de Madrid. Cap de la Secció de Neurofisiologia de l’Hospital Joan XXIII i professor associat de la Universitat de Barcelona, actualment és assessor de crionica.org i de la Sociedad Criónica, tot esdevenint un dels catalans que aposten per aquesta tècnica per allargar la vida més enllà de la mort clínica.

Amb la col·laboració de la Sala Beckett

Cicle de diàlegs

14 de novembre a les 19 h

Sala Beckett

Compra d'entrades

Altres continguts d'interés

Ver toda la programación