Programació

Ira i xarxes socials

Juana Dolores Romero i Bernat Dedéu

Cada vegada tenim més la impressió que les xarxes socials no fan sinó despertar les baixes passions de les persones. De fet, si parléssim en clau de pecats capitals, diríem que Twitter és l’espai de la ira. ¿Per què les xarxes socials desperten aquestes reaccions? ¿Què aboquem a les xarxes que no traiem fora? ¿Les xarxes encenen les persones o, pel contrari, serveixen de canal per sublimar la ira i buidar-nos d’aquesta passió? Amb l’ajut dels clàssics, l’actriu Juana Dolores Romero i el filòsof Bernat Dedéu miraran de respondre a aquestes qüestions.

Juana Dolores Romero. Actriu, dramaturga i directora d’escena, també poeta i vídeoartista. Va fundar i coordina @HYBRIS.VIRAL, un projecte cibernètic que problematitza la vida material, sentimental i virtual a través de les poètiques de la imatge i el discurs.

Bernat Dedéu. Filòsof, músic i escriptor. Treballa com a columnista i opinador per a diversos mitjans; entre d’altres, escriu columnes d’opinió a El Nacional, col·labora a la tertúlia «El perquè de tot plegat» d’El món a Rac1, dirigeix i presenta el podcast de llibres L’Illa de Maians i publica setmanalment al The New Barcelona Post.

Forma part del cicle Ira, clàssics i món contemporani.
Consulta la programació de tot el cicle

Diàleg

17 novembre a les 19.00h

Sala Beckett

Altres continguts d'interés

Veure tota la programació