Programació

Ira i dona

Míriam Hatibi i Natàlia Camara

Tradicionalment, la ira ha estat una emoció masculina, encarnada i expressada pels homes. En la dona, en canvi, la ira ha estat llargament silenciada: era una emoció que la dona no havia d’expressar ni sentir. En els darrers temps, alguns moviments feministes han reivindicat la ira de les dones com a motor de canvi. ¿La ira és necessària per combatre la injustícia? ¿Cal que les dones s’apropiïn també d’aquesta emoció? Míriam Hatibi i Natàlia Camara compartiran les seves reflexions per abordar aquesta cara de la ira.

Míriam Hatibi. Analista de dades i activista catalana. És autora de l’assaig sobre la identitat i la inclusió Mírame a los ojos. Des de fa uns anys, dedica part del seu temps a l’activisme antiracista i feminista, amb un focus important en la força de la comunicació per aconseguir canvis socials.

Natàlia Camara. Antropòloga i professora de secundària. Militant del moviment feminista i lesbià des de fa anys en col·lectius com LaSAL feminista, la plataforma 28J-Autònom i Ca la Dona.

Forma part del cicle Ira, clàssics i món contemporani.
Consulta la programació de tot el cicle

Diàleg

24 novembre a les 19.00h

Sala Beckett

Altres continguts d'interés

Veure tota la programació